Άκρως ενθουσιασμένος εμφανίζεται ο Αντόνιο Κόντε στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας της Γιουβέντους.

Ο λόγος;

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής η ομάδα, οι οποίες δημιουργούν στον Ιταλό τεχνικό μεγαλύτερες προσδοκίες για την επόμενη σεζόν.

Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο και ο Λούσιο είναι οι μεταγραφές που ξεχωρίζει ο προπονητής της «γηραιάς κυρίας», καθώς τρέφει και για τους δύο μεγάλη εκτίμηση για τις δυνατότητές τους.

«Ο Τζιοβίνκο είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο ήθελα πάρα πολύ στην ομάδα και είμαι ικανοποιημένος που τον αποκτήσαμε. Όσον αφορά τον Λούσιο πραγματικά εγώ δεν έχω να πω τίποτα. Το βιογραφικό του μόνο να δει κανείς, μπορεί να καταλάβει για τι επίπεδο παίκτη μιλάμε. Είναι ένας από τους καλύτερους και έχει πάρα πολύ όρεξη να αγωνιστεί στην ομάδα. Δεν θέλω, όμως, να αδικήσω τον Ίσλα και τον Ασαμόα, οι οποίοι θεωρώ ότι θα μας βοηθήσουν σημαντικά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Από εκεί και πέρα, ο Κόντε θέλησε να αναλύσει το σκεπτικό του για την φετινή Γιουβέντους, ενώ τόνισε και την ανάγκη ενός πολύ μεγάλου επιθετικού, ώστε να ανέβουν επίπεδο οι «μπιανκονέρι».

«Για μένα δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί στην ομάδα. Όλοι υπολογίζονται και θα χρησιμοποιώ μόνο όσους είναι στην καλύτερη κατάσταση και μπορούν να δώσουν το μέγιστο της απόδοσής τους. Επίσης χρειαζόμαστε και έναν πολύ μεγάλο επιθετικό, ώστε να πάμε ακόμα καλύτερο στο κομμάτι του σκοραρίσματος, από την περσινή σεζόν. Ωστόσο, ο παίκτης που θα αποκτηθεί θα πρέπει να είναι κορυφαίος, όχι βάση της τιμής του, αλλά με βάση όσα κάνει στο γήπεδο».

Πηγή: sport-fm.gr