Παρά την πώληση των Κλωναρίδη και Μάκου το ταμείον εξακολουθεί να είναι… μείον και ο επόμενος που ελπίζεται να το ανακουφίσει είναι ο Λεονάρντο.

Η ΠΑΕ είναι ενήμερη για τις επαφές που έχει ο Βραζιλιάνος με την Αλ Κορ και εύχεται να επιβεβαιωθεί η πρόθεση της ομάδας του Λάσλο Μπόλονι να καταθέσει πρόταση 900.000 ευρώ.

Ο σύλλογος του Κατάρ βρίσκεται εδώ και αρκετές μέρες σε επικοινωνία με τον μάνατζερ του Λεονάρντο, προσπαθώντας να φτάσει σε συμφωνία μαζί του για τις αποδοχές του παίκτη. Εφόσον αυτό συμβεί λοιπόν, θα καταθέσει επίσημη πρόταση στην ΑΕΚ, η οποία αναμένεται να φτάνει περίπου τις 900.000 ευρώ.

Ένα ποσό με το οποίο η ΠΑΕ έχει αφήσει ήδη να εννοηθεί στις συζητήσεις της με την Αλ Κορ πως θα συναινούσε στην παραχώρηση του παίκτη.

Όχι μόνο επειδή δύσκολα θα βρει πρόταση για άλλον παίκτη της που να πλησιάζει αυτό το νούμερο (το ενδιαφέρον της Κλουζ για τον Κοντοέ δεν μεταφράζεται σε σημαντικό ποσό) αλλά κι επειδή αποτελεί τον κύριο… πόρο στον όποιο ελπίζει για να συγκεντρώσει τα 3 εκατ. που χρειάζεται μέχρι τις 7 Αυγούστου.

Πηγή: sport-fm.gr