Μετά το Πάσχα αναμένεται ο Ερνέστο Βαλβέρδε να ανοίξει τα χαρτιά του για την παραμονή του ή όχι στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός συμπεριφέρεται σαν να είναι εκείνος ο προπονητής της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ο 48χρονος κόουτς ενημερώνεται διαρκώς για όλα τα θέματα που αφορούν την επόμενη χρονιά. Συγκεκριμένα, ο Βαλβέρδε συμμετέχει στις συζητήσεις προγραμματισμού και οργάνωσης των Πειραιωτών για τα νέα αγωνιστική περίοδο και στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εκτιμούν ότι αυτό είναι «σημάδι» παραμονής.

Όλα, όμως, θα ξεκαθαρίσουν μετά τα μέσα του μήνα, όταν θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Ισπανός τεχνικός με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα συζητήσουν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Στη διοίκηση εκτιμούν ότι αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες, αφού ο 48χρονος προπονητής ενδέχεται να ζητήσει την γνώμη της οικογένειάς του και μετά θα μιλήσει με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ. Αν δεν λυθεί η υπόθεση του προπονητή, τότε δεν μπορεί προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ή οι ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών ενόψει της επόμενης σεζόν.

Συνάντηση με τον Χοσέ Χολέμπας είχε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Βαγγέλης Μαρινάκης και στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έδειξε στον διεθνή άσο ότι προτίθεται να του προσφέρει νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερες αποδοχές και φυσικά μεγαλύτερη ρήτρα. Ωστόσο, ο Μαρινάκης είπε μεταξύ άλλων στον 28χρονο παίκτη «πάμε δυνατά μέχρι το τέλος, θέλουμε μόνο νίκες και φυσικά και το Κύπελλο».

Στην Αθήνα ο μάνατζερ του Μακούν

Στην Αθήνα αναμένεται να βρίσκεται από σήμερα ο μάνατζερ του Ζαν Μακούν, προκειμένου να μιλήσει με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για το μέλλον του πελάτη του.

Ο εκπρόσωπος του Καμερουνέζου μέσου είχε την προηγούμενη Κυριακή συνάντηση με τους παράγοντες του αγγλικού συλλόγου και ενημερώθηκε πως ο Άλεξ ΜακΛίς δεν συμπεριλαμβάνει τον παίκτη στα πλάνα του.

Αυτό είναι κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους Πειραιώτες στην προσπάθεια να ρίξουν τις απαιτήσεις των Άγγλων και να μην δώσει 3,5 εκατ ευρώ στη Βίλα, δηλαδή όσα προβλέπει η οψιόν αγοράς του 29χρονου χαφ.

Την ίδια ώρα, ο Μακούν διατυμπανίζει ότι επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στους πρωταθλητές Ελλάδας και δεν προτίθεται να επιστρέψει στο Νησί. Ο Καμερουνέζος δεν είναι μόνο λόγια, αφού παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να δεχθεί σημαντική μείωση στις αποδοχές του για να μείνει στους «ερυθρόλευκους».

Πηγή: sport-fm.gr