Μετά την εξασφάλιση του εγγράφου της Εφορίας που ξεμπλόκαρε τον λογαριασμό της ΑΕΚ, η παρέμβαση των Νικολαΐδη και Οικονομόπουλου επέσπευσε τις διαδικασίες ώστε να κατατεθούν σε αυτόν τα χρήματα του Αλ Σουνταΐρι.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι φτάνουν το 1,25 εκατ. ευρώ -και η «Ένωση» χρειάζεται 1,5 εκατ. για να εξυπηρετήσει τους διακανονισμούς- κάνει απαραίτητη την… ανεύρεση μέχρι το βράδυ των 250.000 ευρώ που λείπουν ώστε να προλάβει την αδειοδότηση.

Ένα πρόβλημα λύνει, ένα… προκύπτει για την ΑΕΚ! Μετά κόπων και βασάνων, λοιπόν, ο Ανδρέας Δημητρέλος κατάφερε τελικά να εξασφαλίσει το έγγραφο της Εφορίας που θα αποδέσμευε τον λογαριασμό της ΠΑΕ.

Και παρόλο που πήγε να δημιουργηθεί νέα καθυστέρηση -έως ότου οι νομικοί του Αλ Σουνταΐρι εξετάσουν τα απαραίτητα έγγραφα- η παρέμβαση των Ντέμη Νικολαΐδη και Χάρη Οικονομόπουλου (και οι εγγυήσεις που έδωσε ο τελευταίος) επέτρεψαν να εκταμιευτεί το δάνειο από την τράπεζα της Κύπρου όπου βρισκόταν.

Τα χρήματα, ωστόσο, που μεταβιβάστηκαν στον λογαριασμό της ΑΕΚ στην Τράπεζα Πειραιώς δεν ήταν εφικτό να ξεπεράσουν το 1,25 εκατ. ευρώ και δεδομένου ότι η ΠΑΕ χρειάζεται 1,5 εκατ. για το σύνολο των διακανονισμών με πρώην παίκτες, προπονητές και άλλες ομάδες, η διαφορά των 250.000 ευρώ είναι το… νέο εμπόδιο που πρέπει να ξεπεραστεί μέχρι το βράδυ.

Καταρχήν θα πρέπει, λοιπόν, οι προσπάθειες του Ανδρέα Δημητρέλου να τα βρει να στεφθούν από την επιτυχία που δεν στέφθηκαν προηγούμενες σχετικές και έπειτα η ΑΕΚ να καταθέσει μέχρι το βράδυ τα παραστατικά των πληρωμών στην ΕΠΟ προκειμένου να τα συμπεριλάβει στον φάκελο που θα στείλει στην UEFA.

Πηγή: Sport-fm.gr