Τη διάθεση να παραστεί στη συνάντηση των μετόχων με τον Δημήτρη Μελισσανίδη -εφόσον αυτή πραγματοποιηθεί- επιβεβαίωσε ο Πέτρος Παππάς.

Μιλώντας με τους οπαδούς που συγκεντρώθηκαν κάτω από τα γραφεία του, ο πρώην μεγαλομέτοχος δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει ώστε να βρεθεί λύση για την ΑΕΚ.

Τόνισε ωστόσο πως η στάση του Νοτιά και η άρνηση των Γκούμα-Χατζηιωάννου δεν επιτρέπουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Μετά τη συγκέντρωση περισσότερων από 150 φίλων της ORIGINAL κάτω από τα γραφεία του στο Μαρούσι, ο Πέτρος Παππάς κατέβηκε στον δρόμο για να συνομιλήσει μαζί τους. Μέσα σε απόλυτα ειρηνικό κλίμα λοιπόν (και με κρεμασμένα ξανά τα πανό που ανέφεραν «αν η ΑΕΚ διαλυθεί θα τρομάξει όλη η γη», «το μέλλον της ΑΕΚ στα χέρια σας, το δικό σας στα δικά μας» και «τέρμα τα θα, βάλτε τώρα τα λεφτά») οι οπαδοί άκουσαν τον πρώην μεγαλομέτοχο να τους επαναλαμβάνει γνωστά πράγματα σε γενικές γραμμές.

Καταρχάς ότι ξεκίνησε μ’ ένα μικρό ποσοστό στην ΑΕΚ και κατέληξε -χωρίς να είναι σκοπός του- μεγαλομέτοχος. Ότι τα χρέη της ΠΑΕ εκτινάχθηκαν το 2008. Και φυσικά ότι ο ίδιος βοήθησε ήδη την ΑΕΚ, καθαρίζοντας το δάνειο από τη Morgan Stanley.

Παρόλο που επανέλαβε, δε, ότι δεν μπορεί να εντοπίσει (!) τον Νίκο Νοτιά, αφού εκείνος εξακολουθεί να μην απαντά στα e-mail και να μη δίνει σημάδια των προθέσεών του, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος είναι διατεθειμένος να βοηθήσει εκ νέου την ΑΕΚ.

Ακόμα, όμως κι αν τόνισε ότι είναι θετικός στο να παρευρεθεί στη συνάντηση των μετόχων του 2004 με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αναρωτήθηκε πώς και αν θα πραγματοποιηθεί αυτή, από τη στιγμή που οι Γκούμας και Χατζηιωάννου δήλωσαν δημοσίως την άρνησή τους.

Οι οπαδοί από την πλευρά τους, άκουσαν σε απόλυτα ήρεμους τόνους τον Παππά, ωστόσο ξεκαθάρισαν πως δεν τους ενδιαφέρει τόσο ο τρόπος που θα καταφέρουν να συνεννοηθούν οι μέτοχοι, όσο το να μη σκεφτεί κανείς απ’ αυτούς να επιτρέψει τον υποβιβασμό της ΑΕΚ. Πριν αποχωρήσουν, δε, επανέλαβαν την υπόσχεση που είχαν δώσει και κατά την επίσκεψη στα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου, ότι θα συνεχίσουν τις επισκέψεις, με πιθανότερο επόμενο προορισμό τον Πόλυ Χατζηιωάννου.

Πηγή: sport-fm.gr