Ένας από τους παίκτες που θα ακουστούν και θα γραφτούν σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια αυτόν τον χειμώνα, αναμένεται να είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Για τον Σέρβο επιθετικό του ΠΑΟΚ φέρεται να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον, ειδικά από την Αγγλία, κάτι που κάνει αποτελεί θέμα ενασχόλησης των ρεπόρτερ τόσο του «δικεφάλου» όσο και… της Λέγκια Βαρσοβίας.

Η πολωνική ομάδα διατηρεί το 15% των δικαιωμάτων του Πρίγιοβιτς, βάσει της συμφωνίας που έκανε με την ελληνική ομάδα τον περασμένο Ιανουάριο, όταν έγινε η μεταγραφή του 27χρονου στράικερ. Η ιστοσελίδα «sport.se.pl», που ασχολείται αντιστοίχως και με τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε του Ολυμπιακού, πάει το θέμα ένα βήμα παραπάνω. Στο ρεπορτάζ της έχει τίτλο: «Η Λέγκια θα κερδίσει από τον πρώην σταρ της;».

Εκεί γίνεται αναφορά στο ποσοστό μεταπώλησης του «Πρίγιο» (το 15%), στο ότι ο Σέρβος ανέβασε τη… χρηματιστηριακή του αξία στον ΠΑΟΚ και έφτασε να είναι βασικός στέλεχος της εθνικής Σερβίας, όντας αυτός που έδωσε το «εισιτήριο» για το Μουντιάλ της Ρωσίας στη χώρα του, αλλά και στο ότι σε 40 παιχνίδια με την ασπρόμαυρη φανέλα έχει πετύχει 20 γκολ. Επίσης, γίνεται αναφορά στο φημολογούμενο ενδιαφέρον από Έβερτον, Χάντερσφιλντ και Λιντς και στο ότι η ρήτρα που τον δεσμεύει με τους Θεσσαλονικείς αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Στο τέλος του κειμένου υπάρχει και ένα γκάλοπ, με το ερώτημα: «Μπορεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς να τα καταφέρει στην Πρέμιερ Λιγκ;».  Όπως φαίνεται, οι Πολωνοί φίλαθλοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει σε ποσοστό που ξεπερνά το 80%.