Το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τον Σωτήρη Νίνη στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο εξετάζει σοβαρά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού είναι 100% υγιής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σεπτεμβρίου, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει σαν τρελός να αγωνιστεί τόσο για να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και για να μη χάσει τη θέση του στην Εθνική εν όψει Euro 2012.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, με δεδομένη την απουσία του τραυματία Κουίνσι και του τιμωρημένου Ζέκα από το μεθαυριανό ματς, αλλά και με τον Σεμπαστιάν Λέτο να βρίσκεται στην καλύτερη περίπτωση στον πάγκο (θεωρείται απίθανο να παίξει από την αρχή εφόσον ταξιδέψει στην Κρήτη), δοκίμασε χθες τον Νίνη με τους βασικούς.

Η αρχική δοκιμή δεν επιφύλασσε εκπλήξεις: Καρνέζης, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Μπιέρσμιρ, Σαριέγκι, Σιμάο, Βιτόλο, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον και Τοτσέ ήταν οι έντεκα στο καθιερωμένο 4-4-1-1. Στη διάρκεια του προγράμματος, ωστόσο, ο Φερέιρα δοκίμασε ένα 4-3-3 με τον Σιμάο μοναδικό αμυντικό χαφ, πλαισιωμένο από Καραγκούνη και Νίνη (!) και τριάδα στην επίθεση τους Χριστοδουλόπουλο, Κλέιτον και Τοτσέ.

Στη σημερινή προπόνηση θα φανούν περισσότερο τα πλάνα εν όψει Ηρακλείου, ενώ θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Κώστα Κατσουράνη, που χθες ήταν καλύτερα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και σήμερα θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά.

Πηγή: sport-fm.gr