Ο Παναθηναϊκός «αυτοκτόνησε» (1-0) στη Λιβαδειά, όμως στις τάξεις της ομάδας δεν χάνουν την αισιοδοξία τους για την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος.

Οι «πράσινοι» τονίζουν ότι αυτή τη στιγμή η διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό είναι στο +5 και εκείνος χρειάζεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι, ακόμη και αν οι Πειραιώτες καταφέρουν να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από τη Θεσσαλονίκη, εκείνοι θα συνεχίσουν την προσπάθεια να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. «Δεν μπορείς συνέχεια να κερδίζεις.

Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Ολοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Τα πράγματα περιπλέκονται όταν δεν πετυχαίνεις ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε τη μάχη μας και θα τη συνεχίσουμε μέχρι τέλος», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γιόσου Σαριέγκι μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης.

Ενός κακού μύρια έπονται… Εκτός από την γκέλα, στο «πράσινο» στρατόπεδο περιμένουν να ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα των τραυματισμών του Κουίνσι και του Ζέκα, οι οποίοι χτύπησαν στο χθεσινό ματς με τον Λεβαδειακό.

«Κίτρινος πυρετός»

Τέσσερις κάρτες συμπλήρωσαν ο Χοσέ Ζέκα και ο Βίκτορ Βιτόλο στη χθεσινή αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες σε ποιους αγώνες (σ.σ.: τιμωρία μίας αγωνιστικής) θα απουσιάσουν οι δύο ποδοσφαιριστές. Από έξι κίτρινες κάρτες έχουν οι Λέτο, Σιμάο, Κατσουράνης, οι οποίοι αν δεχθούν ακόμη μία θα απουσιάσουν από τους επόμενους δύο αγώνες της ομάδας. Από τρεις κίτρινες κάρτες έχουν οι Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Καπίνο και Ρούντολφ, οι οποίοι αν δεχθούν ακόμη μία θα εκτίσουν ποινή μίας αγωνιστικής.

Πηγή: sport-fm.gr