Πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Παναθηναϊκό. Ο Σεμπαστιάν Λέτο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και εγκατέλειψε το πρόγραμμα, με συνέπεια να αποκλειστεί από την αποστολή. Δεν είναι πρώτη φορά που ο Αργεντινός επιθετικός πονά στο συγκεκριμένο σημείο και προτιμήθηκε να προφυλαχτεί. Εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να επανέλθει στις προπονήσεις την Τρίτη.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά φέτος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Πέραν του απροόπτου με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, οι «πράσινοι» δεν έχουν άλλα νέα προβλήματα. Στην Αθήνα θα μείνουν οι τραυματίες Ρούντολφ και Μπουμσόνγκ, ο Καντέ που έχει υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα, ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος ο ανέτοιμος Νίνης και για λόγους τακτικής οι Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ταμπάκης, Φουρλάνος και Λαγός.

Πιθανότατα ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα παρατάξει σχήμα με τους Κλέιτον και Τοτσέ στην επίθεση. Όλα δείχνουν πως η σύνθεση θα είναι η ακόλουθη: Καρνέζης, Ιωαννίδης, Βύντρα, Μπιάρσμιρ, Σαριέγκι, Σιμάο ή Βιτόλο, Κατσουράνης, Ζέκα, Κουίνσι, Κλέιτον και Τοτσέ.

Πηγή: sport-fm.gr