Η αντίδραση του Ολυμπιακού όταν η Νανσί πλησίασε στο σκορ ήταν αυτό που ικανοποίησε περισσότερο τον Λάζαρο Παπαδόπουλο, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο ΣΕΦ.

Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» τόνισε την σημασία που έχει για την ομάδα του να πάρει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που έρχονται στην Ευρωλίγκα ώστε να φτάσει στην πρόκριση.

«Πλέον έχουμε τα ματς στην έδρα μας στην Ευρωλίγκα και πρέπει να τα κερδίσουμε για να ανεβούμε στην βαθμολογία. Έχουμε διατηρήσει ακέραια την έδρα μας, έχουμε κερδίσει όλα τα ματς και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε ως το τέλος. Αγχωθήκαμε όταν αντέδρασε η Νανσί γιατί και στα προηγούμενα ματς πήραμε διαφορά και τη χάσαμε. Σήμερα όμως αντιδράσαμε σωστά και διατηρήσαμε το προβάδισμα. Μοιράσαμε πολλές ασίστ στο ματς (σ.σ. 22), ένα δείγμα της ομαδικότητας με την οποία λειτουργούμε στο παρκέ.

Παίξαμε με συνεργασίες στην επίθεση και αυτό μας βοήθησε. Δεν έχει σημασία που ήμουν πρώτος στις ασίστ, σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα. Τώρα έχουμε το ματς με τον ΠΑΟ, πάμε με καλή ψυχολογία και θα στοχεύσουμε για το καλύτερο. Πάντα αυτά τα παιχνίδια έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο για μας, όσο και για τον κόσμο. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να φτάσουμε εμείς στη νίκη»

Πηγή: sport-fm.gr