Με συνταγή… Σάμροκ θα πάει στην Τρίπολη -εκτός απροόπτου- ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τον Αστέρα. Κι αυτό διότι από όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα (άλλοι σοβαρά κι άλλοι λιγότερο σοβαρά) μόνο ο Φωτάκης μοιάζει να είναι σε θέση να προσφέρει.

Ο διεθνής μέσος ήταν βασικός χθες κόντρα στους Ιρλανδούς ωστόσο κάποιες ενοχλήσεις στην περιοχή των προσαγωγών «ανάγκασαν» τον Μπόλονι να τον αποσύρει από το ματς στο δεύτερο ημίχρονο προκειμένου να τον προφυλάξει.

Ελπίζεται ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό αφού δεν πάνε πολλές μέρες από την επιστροφή του κι δεν χωράει αμφιβολία ότι αποτελεί εκ των πλέον σημαντικών στελεχών των «ασπρόμαυρων».

Όπως και να ‘χει οι απουσίες είναι ένα θέμα με το οποίο θα πρέπει να συμβιβαστούν στον «Δικέφαλο», τουλάχιστον για το κυριακάτικο παιχνίδι. Ο Έτο ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, οι Γκαρσία, Αθανασιάδης έχουν μείνει πίσω, ενώ οι Ίβιτς και Κοντρέρας το παλεύουν.

Συμφωνία με την ASTRA AIRLINES

H ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ θα “πετάει” με τα δικά του “φτερά”! Με το δικό του “ασπρόμαυρο” αεροπλάνο, που θα παρέχει η εταιρία ASTRA AIRLINES για όλες τις εκτός Θεσσαλονίκης μετακινήσεις της ποδοσφαιρικής ομάδας .

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επιδίωξε και πέτυχε αυτή την συμφωνία θέλοντας να εξασφαλίσει την άνετη μετακίνηση του ποδοσφαιρικού τμήματος για όλους τους αγώνες μακριά από την Θεσσαλονίκη σ’ ένα περιβάλλον άκρως… ασπρόμαυρο, καθώς το αεροπλάνο της ASTRA AIRLINES θα φέρει, τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό μέρος του, το Δικέφαλο αετό!

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρεί ότι αυτή η συνεργασία με την ASTRA AIRLINES, που θα ξεκινήσει από το Σάββατο 5/11/2011, με την πρώτη πτήση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα θα αποτελέσει την αρχή μιας αμοιβαίας και μακροχρόνιας επιχειρηματικής συνεργασίας δύο εταιριών της Θεσσαλονίκης.

Πηγή: sport-fm.gr