Συνάντηση με τον μάνατζερ του Μανόλο Χιμένεθ θα έχει ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης. Παρότι δεν τίθεται πλέον και μέχρι νεωτέρας θέμα λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, η δυσαρέσκεια του προπονητή για όσα προηγήθηκαν με ευθύνη της διοίκησης είναι δεδομένη.

Προφανώς έχει αντιληφθεί ότι οι πληροφορίες περί δεδομένης απόλυσής του σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στη Νέα Σμύρνη και η προσυμφωνία με τον Νίκο Κωστένογλου για να τον διαδεχτεί δεν ήταν σενάρια του Τύπου, αλλά από… κάπου προέρχονταν. Επίσης είναι ενοχλημένος επειδή μερίδα Τύπου τον εμφάνισε εκείνες τις ημέρες ως φιλοχρήματο, που αξιώνει όλη την προβλεπόμενη αποζημίωση για να φύγει, παρότι ο ίδιος μετρά πολλούς μήνες απλήρωτος. Όλα αυτά παρότι από τη διοίκηση της ομάδας λεγόταν μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου πως απλώς υπήρχε ένας προβληματισμός για τις ήττες από ΠΑΟΚ και Στουρμ για την εικόνα της ομάδας.

Στο σημερινό ραντεβού, ο μάνατζερ του 47χρονου προπονητή αναμένεται να ζητήσει να υπάρξει ξεκάθαρη θέση της διοίκησης απέναντι στον προπονητή. Γιατί μπορεί μεν η τελευταία νίκη να έφερε ηρεμία, αλλά κανείς δεν διαβεβαιώνει πως ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ασφαλής και δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πως θα παραμείνει στη θέση του σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος στο ντέρμπι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό (15/10). Ο ατζέντης του Ισπανού προπονητή αναμένεται να ζητήσει στήριξη με αποδείξεις, πιθανώς και με κάποια ανακοίνωση που θα απομακρύνει τα σύννεφα που υπάρχουν.

Πηγή: sport-fm.gr