Πόσο πιο… λιανά να τους το κάνει; «Θα υποφέρετε. Γιατί χτίζουμε για όλη τη χρονιά», ήταν κάποια από τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ, σε μια προσπάθεια να τους προϊδεάσει για το τι τους περιμένει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στη Σλοβενία.

«Μας περιμένει σκληρή προετοιμασία, γι’ αυτό θέλω να προσέχετε όλοι τη ζωή που κάνετε. Θέλω να τρώτε καλά, να είστε σωστοί επαγγελματίες, να προσέχετε το σώμα σας γιατί αυτό είναι η μηχανή για τη δουλειά σας», ήταν τα πρώτα λόγια του Ισπανού προπονητή στους ποδοσφαιριστές του στη χθεσινή προπόνηση.

«Όλα ξεκινούν από μια καλή προετοιμασία και αυτή θα είναι πολύ σκληρή για όλους σας, είτε ήμασταν μαζί πέρσι, είτε ήρθατε τώρα. Θα υποφέρετε, αλλά είναι απαραίτητο γιατί τώρα χτίζουμε για όλη τη χρονιά. Το πόσο θα υποφέρετε όμως εξαρτάται από εσάς. Όσοι δεν χαλαρώσατε στις διακοπές σας και προσέχατε θα υποφέρετε λιγότερο», κατέληξε.

Τι συμβαίνει με Μπάχα και Γεωργιάδη

Η ΑΕΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ναμπίλ Μπάχα. Αυτό δεν επιβεβαιώνεται, ούτε και διαψεύδεται από την Ένωση. Ποιος όμως είναι ο λόγος που ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί και επίσημα η παραμονή του Ισπανού επιθετικού;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, στην Ένωση συνεχίζουν τις προσπάθειες για την απόκτηση ενός παίκτη, ο οποίος θα κάνει πιο καλή εντύπωση στους οπαδούς ως αντικαταστάτης του Ίσμαελ Μπλάνκο παρά αυτή που κάνει(;) το όνομα του Μπάχα.

Την ίδια στιγμή η προσπάθεια για την απόκτηση του Γεωργιάδη συνεχίζεται. Ο Πανσερραϊκός αξιώνει 350.000 ευρώ, δύο παίκτες δανεικούς και πληρωμένους από της ΑΕΚ και ένα φιλικό παιχνίδι. Στην Ένωση, όμως προσφέρουν 300.000 ευρώ, δέχονται το φιλικό και τον όρο για τους δύο δανεικούς αρκεί τόσο ο Αμπντουραχμάνι και ο Αργυρίου να συμφωνήσουν να παίξουν στις Σέρρες.

Το ενδεχόμενο να επανέλθει η ΑΕΚ με νέα πρόταση είναι μικρό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η μεταγραφή δεν αποκλείεται να γίνει…

Πηγή: sport-fm.gr