Εξαιρετικά σύντομο αποδείχθηκε το δεύτερο πέρασμα του Μαρσέλο Μάτος από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ότι ήρθε σε συμφωνία με την Μποταφόγκο έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Βραζιλιάνου μέσου ο οποίος πριν προλάβει να… θυμηθεί την διαδρομή προς την Παιανία, αναχωρεί και πάλι για την πατρίδα του.

Ο Μάτος από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην Ελλάδα είχε ξεκαθαρίσει ότι επιθυμία του είναι να γυρίσει στην πατρίδα του επικαλούμενους οικογενειακό και προσωπικά προβλήματα. Η διοίκηση των «πράσινων» από την δική της πλευρά, του κατέστησε σαφές ότι ήταν να γίνει έπρεπε να γίνει άμεσα καθώς ο Ζεσουάλντο Φερέιρα θα ήθελε να έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας (8-18 Ιουλίου) το βασικό αμυντικό του χαφ.

Από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής ο Τύπος της Βραζιλίας έκανε λόγο για συμφωνία της Μποταφόγκο με τον Παναθηναϊκό κάτι που στην πορεία επιβεβαιώθηκε και από την ελληνική ομάδα.

Η «χρυσή τομή» βρέθηκε στο ένα εκατομμύριο ευρώ ενώ οι «πράσινοι» εξοικονομούν και ένα ποσό κοντά στις 700 χιλιάδες ευρώ από το συμβόλαιο του Μάτος ο οποίος άμεσα θα μεταβεί στη Βραζιλία για να υπογράψει.

Με τα οικονομικά δεδομένα αυτά, ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί άμεσα για την απόκτηση ενός αμυντικού χαφ που θα προορίζεται για το βασικό σχήμα της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν.

Αυτό που για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό είναι εάν ο Παναθηναϊκός θα διατηρήσει κάποιο ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Πηγή: sport-fm.gr