Με διαθέσιμο μπάτζετ, που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ και συμβόλαια που θα φτάνουν στις 200 χιλιάδες καλείται να χτίσει τη νέα ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ! Μέρες 2004 θυμίζει το πλάνο που συζήτησε ο Ισπανός με τον Σταύρο Αδαμίδη. «Όλοι μπορούν να βοηθήσουν μέσω supporters και διαρκείας», δηλώνει σε συνέντευξή του ο Νίκος Νοτιάς.

Τη δημιουργία ενός πολύ καλού πλάνου θα χρειαστεί ο Μανόλο Χιμένεθ προκειμένου να παρουσιάσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό που να μπορέσει να διεκδικήσει τίτλους τη νέα περίοδο. Στη συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη, ξεκαθαρίστηκε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή, το χρήμα είναι είδος εν ανεπαρκεία και αυτή η οικονομική στενότητα θα πρέπει να καλυφθεί από σωστές κινήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπάτζετ για την ώρα δεν ξεπερνά το ένα εκατ. ευρώ και τα νέα συμβόλαια μόλις που θα φτάνουν στις 200 χιλιάδες. Επομένως, είναι λογικό να περιμένει κανείς να αντληθούν χρήματα και από πωλήσεις ποδοσφαιριστών, ενώ θα υπάρξει προσπάθεια μεγαλύτερης ελληνοποίησης της ομάδας.

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στην «Ώρα», ο Νίκος Νοτιάς τονίζει πως μέσω των Supporters υπάρχει η δυνατότητα να αντληθούν κεφάλαια από ανθρώπους που θέλουν να βοηθήσουν, αλλά επιθυμούν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Υποστηρίζω ανεπιφύλακτα την κίνηση των Supporters. Είναι γνωστό άλλωστε πως τόσο εγώ, όσο και ο Πέτρος παραχωρήσαμε ένα ποσοστό μετοχών στους Supporters. Αν χρειαστεί φυσικά να παραχωρήσω κάποιες μετοχές ακόμα θα το κάνω… Θεωρώ ότι είναι η ιδανική λύση οι Supporters. Μέσω αυτού του προγράμματος, όλοι μπορούν να βοηθήσουν, αλλά και με τα διαρκείας όλοι μπορούν να συνδράμουν», δήλωσε ο κ. Νοτιάς και συνέχισε λέγοντας:

«Οι Supporters είναι το ιδανικό. Μέσω αυτού του τρόπου πιστεύω πως θα δοθεί η ευκαιρία να βοηθήσουν. Εύχομαι πραγματικά όλοι να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση με τον κ. Αδαμίδη. Ειδικότερα τώρα μάλιστα, που η ΑΕΚ δεν κατάφερε να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ».

«Η κατάσταση είναι κρίσιμη. Οι συνθήκες δεν βοηθούν. Καταφέραμε και κατακτήσαμε ένα κύπελλο και είδατε τι έγινε. Δημιουργήθηκαν και άλλα προβλήματα. Είδατε πως απομακρύνουν τον κόσμο από το γήπεδο, από την ομάδα. για αυτό είναι η καλύτερη λύση οι Supporters. Πολλοί που θέλουν να βοηθήσουν αλλά δεν επιθυμούν τα φώτα της δημοσιότητας θα μπορέσουν να συμμετάσχουν μέσω αυτού του προγράμματος».

Πηγή: sportfm.gr