Δεν πτοείται ο Κάρλος Τέβες από τα… «γαλλικά» που ακούει από την κερκίδα, ενώ δήλωσε έτοιμος για τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου, στον οποίο η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενείται στο γνώριμο για τον Αργεντινό «Όλντ Τράφορντ» από τη συμπολίτισσα Γιουνάιτεντ.

«Δεν ασχολούμαι με τους ανθρώπους που με γιουχάρουν. Δεν με ενοχλεί αυτό, ούτε ανησυχώ για το τι πρόκειται να γίνει. Αυτό συνέβη και πέρυσι, αλλά μπορώ να καταλάβω. Σαν φίλος της ομάδας θέλεις να την υπερασπιστείς και εγώ πλέον ανήκω στους αντιπάλους. Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να με κατηγορήσουν πως δεν έδωσα τα πάντα για όσο διάστημα έμεινα, ίσως κάποιοι δεν έχουν καταλάβει το λόγο που έφυγα», ήταν τα λόγια του Τέβες, ο οποίος και συμπλήρωσε

«Τα ντέρμι είναι πάντα ωραία, τα απολάμβανα στην Αργεντινή και τη Βραζιλία, αλλά στην Αγγλία είναι κάτι το εξαιρετικό. Το παιχνίδι κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα μεγάλο κίνητρο, όχι μόνο για προσωπικούς λόγους, αλλά και για τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε να πάμε και να κερδίσουμε», πρόσθεσε ο επιθετικός των «πολιτών».

Πηγή: sport-fm.gr