Ο Χάμες Ροντρίγκες είχε μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό τον Απρίλιο του 2023 και λίγους μήνες μετά, τον Ιούλιο, υπέγραψε στη Σάο Πάολο, με τα πράγματα όμως να μην πάνε καλά ούτε στη Βραζιλία για τον 32χρονο επιθετικό μέσο που σύντομα θα είναι ξανά εκτός ομάδας.

Ο Κολομβιανός πρώην άσος -μεταξύ άλλων- των Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου είχε υπογράψει στους Ερυθρόλευκους τον Σεπτέμβριο του 2022, λίγες μέρες αφότου είχε έρθει στη χώρα μας και ο Μαρτσέλο. Τα πράγματα, όμως, δεν είχαν εξελιχθεί όπως θα περίμενε ο Χάμες.

Με τις εμφανίσεις του να μην είναι καλές, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να του λύσει το συμβόλαιο τον Απρίλιο του 2023 και από τον περασμένο Ιούλιο ο 32χρονος παίκτης είναι στη Σάο Πάολο όπου επίσης προβληματίζει. Οι αριθμοί του, άλλωστε, τα λένε όλα: Μόλις 14 συμμετοχές συνολικά με απολογισμό ένα γκολ και τρεις ασίστ.

Επιδόσεις που δεν έχουν αφήσει ικανοποιημένη τη διοίκηση της Σάο Πάολο, η οποία, όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, συναντήθηκε με τον Χάμες με θέμα συζήτησης τη λύση του συμβολαίου του.