Ο Νίκος Αλέφαντος έδωσε συνέντευξη στην οποία μίλησε για τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, αλλά και για τον Τοροσίδη τον οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά θα τον έπαιρνε μέχρι και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο χειμαρώδης Νίκος Αλέφαντος, έδωσε συνέντευξη στο «Φως», οπού αναφέρθηκε για Χαβίτο και Γεωργιάδη που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, αλλά και για την απόδοση του Ριέρα και του Τοροσίδη εναντίον της Κέρκυρας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του:

– Νίκο καταρχάς για τον Γεωργιάδη του Πανσερραϊκού θα ήθελα τη γνώμη σου. Θυμάμαι που σου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση από το ματς με τον Παναθηναϊκό.

«Στις τελευταίες αγωνιστικές έχει βάλει γκολάρες αυτό το παιδί. Και με την ΑΕΚ και με τον ΠΑΟΚ, το γκολ μάλιστα επί του ΠΑΟΚ ήταν ακόμα καλύτερο από αυτό που έβαλε τώρα με την ΑΕΚ, διότι τους άδειασε, τους πέρασε μπαμ – μπαμ και ζωγράφισε. Τον Γεωργιάδη τον στάμπαρα στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό διότι έφευγε σαν πολυβόλο στον κενό χώρο, είχε κάνει για μένα μια εμφάνιση που μου πρωτοάναψε το λαμπάκι. Γρήγορος, διεισδυτικός, ντριμπλέρ, καλό ανάστημα και κυνηγάει το γκολ. Τα έχει όλα. Μόνο δύναμη θέλει, να πάρει τρία μυϊκά κιλά, να δέσει. Άμα τον πάρει ο Ολυμπιακός, θα είναι επιτυχία, είναι από τους καλούς Έλληνες».

– Χαβίτο; Ανάλυση θέλω.

«Ο Χαβίτο είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνω γιατί αρέσει ειδικά στον Βαλβέρδε. Ταιριάζει γάντι στο σύστημα που παίζει! Παίρνει όλη την πλευρά μπροστά από τον μπακ, έχει βελτιωθεί πολύ στα τρεξίματα του, κυνηγάει τον αντίπαλο και πρεσάρει μέχρι πίσω στον μπακ, δίνει ανάσες στον δεξί μπακ. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει ο Ζαϊρί και ο Ρόμενταλ ο οποίος άλλος είναι στον Ολυμπιακό και εντελώς άλλος είναι στην εθνική του».

– Ούτε ο Ριέρα μπορεί να το κάνει αυτό

«Με τσιγκλάς, ούτε ο Ριέρα, ξέχασε το. Έχει μεγάλες δυνάμεις ο Χαβίτο, αντοχή και ταχύτητα. Κλίνει και μέσα, είναι ντριμπλέρ, είναι καλός παίκτης. Δεν είναι ο μεγάλος παίκτης, αλλά είναι καλός παίκτης. Και αφού είναι ελεύθερος και δεν θα πληρώσει ομάδα ο Ολυμπιακός για τα λεφτά που θα ξοδέψει είναι μια πολύ καλή μεταγραφή».

– Τον Τοροσίδη έβλεπα στην Κέρκυρα και σε σκεφτόμουν που του έχεις αδυναμία. Αυτός παίζει σε μεγάλη ξένη ομάδα;

«Φισέκι είναι, μαρκάρει καλά, βγαίνει πρώτος στη μπάλα, παίρνει όλη την πλευρά, μπουκαδόρος, ανεβαίνει για πλάκα, βγάζει σέντρα, είναι μέσα στο γκολ, αλωνίζει. Τώρα θα σου πω κάτι που μπορεί κάποιοι άσχετοι να γελάσουν: Εγώ αν ήταν στο χέρι μου θα τον έπαιρνα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Βλέπω πολύ ξένο ποδόσφαιρο, θα έπαιζε άνετα στην μάντσεστερ με Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά. Να μη σου πω ότι θα έπαιζε και στη Ρεάλ. Ο Ράμος δεν είναι καλύτερος του! Με τίποτα! Και πιο πολύ μπάλα ξέρει ο Τοροσίδης από τον Ράμος και τις γκάφες που κάνει ο Ισπανός, ο Τόρο δεν τις κάνει. Είναι γίνει πολύ μεγάλος μπακ, μου αρέσει πάρα πολύ».