Ο Άρης είχε αποκτήσει τον περασμένο Ιούλιο τον Χρήστο Αηδόνη, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τη Στουτγκάρδη, αλλά δύο μήνες μετά, τον Σεπτέμβριο, αποφάσισε να του λύσει το συμβόλαιο, με αποτέλεσμα να υπογράψει τώρα στη Ντόρτμουντ που τον προορίζει για την ομάδα Κ23 που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γερμανίας.

Ο 22χρονος Έλληνας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μπορεί να παίξει και δεξιός μπακ, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής γερμανικών ομάδων. Αρχικά στη Χόφενχαϊμ και στη συνέχεια σε αυτές της Στουτγκάρδης, όπου είχε φτιάξει καλό όνομα.

Ακολούθησε ο δανεισμός του στη Ντιναμό Δρέσδης, μετά επέστρεψε στη Στουτγκάρδη και τελικά αποχώρησε ως ελεύθερος από εκεί για να υπογράψει στον Άρη, με τη φανέλα του οποίου όμως δεν αγωνίστηκε ούτε για ένα λεπτό σε επίσημο παιχνίδι. Αυτό, όμως, δεν προβλημάτισε καθόλου τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ που αποφάσισαν να του προσφέρουν συμβόλαιο.

Ο Αηδόνης, επομένως, ανήκει πλέον στους Βεστφαλούς, οι οποίοι ανακοίνωσαν ότι θα ενταχθεί στην ομάδα Κ23 που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Γερμανίας, έχοντας πλέον συμπαίκτη τον Αντώνη Παπαδόπουλο.