O Ράφα Ναδάλ άφησε την Αυστραλία κι επέστρεψε στην Ισπανία μετά τον τραυματισμό του στο τουρνουά τένις του Μπρίσμπεϊν κι ως εκ τούτου δεν θα λάβει μέρος στο Australian Open. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη χώρα παρουσίασε το γιο του στο κοινό.

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 2022 στη Μαγιόρκα, ο Ράφα Ναδάλ τζούνιορ είναι καρπός του έρωτα του πατέρα του και της Σίσκα Περεγιό που είχαν σχέση για 14 χρόνια προτού παντρευτούν το 2019. Τώρα, ο μικρός Ναδάλ ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του αφού δείχνει μια τάση να αρπάζει τις ρακέτες του!

Φωτογραφίες και κλιπ από την παρουσία του Ράφα τζούνιορ στο γήπεδο μαζί με τη μαμά του έγιναν viral. «Έχουμε κάποια βοήθεια. Κανένα πρόβλημα. Απλά πρέπει να οργανώσω λίγο τη ζωή μου, όπως πρέπει να κάνουν όλοι όταν έχεις ένα παιδί στη ζωή σου», δήλωσε πρόσφατα ο Ναδάλ, ο οποίος έχει παραδεχθεί πως δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος μετά τον ερχομό του παιδιού του. Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ολοένα και συχνότερα την ανάγκη του να περνάει χρόνο με την οικογένειά του και το γιο του με αποτέλεσμα η καριέρα του σιγά σιγά να περνάει σε δεύτερο ρόλο.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν σταματά να αναφέρεται στους στόχους του και ότι θα πρέπει να βελτιωθεί στον αγωνιστικό χώρο. «Στην πρώτη διοργάνωση που έπαιξα ως πατέρας χωρίς το μωρό μαζί μου, έχασα τον πρώτο γύρο. Στον δεύτερος αγώνα, μαζί με το μωρό, ήμουν εκτός φάσης των ομίλων. Στο τέλος κέρδισα τον τελευταίο μου αγώνα, αλλά πρέπει να συνεχίσω να βελτιώνομαι, όχι;», είπε.

Οι διακοπές στην Ελλάδα

Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι η ανάγκη του Ράφα Ναδάλ και της Σίσκα να περάσουν περισσότερο χρόνο οι δύο τους μαζί με το παιδί τους, τούς έφερε και στην Ελλάδα. Ο θρύλος του τένις, που έχει επενδύσει στη Χαλκιδική, πέρασε αρκετές μέρες στην Κέρκυρα και στους Παξούς, ενώ με σκάφος βρέθηκε στο Μεγανήσι και την Ιθάκη, ενώ περνώντας από τον Ισθμό της Κορίνθου δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία όπου φάνηκε δημοσίως ο μικρός Ράφα.