Οι Γιούτα Τζαζ έκαναν την έκπληξη στο NBA τα ξημερώματα της Τρίτης (9/1) καθώς νίκησαν με 132-116 τους Μιλγουόκι Μπακς μέσα στο «Fiserv Forum» και αποφάσισαν να πανηγυρίσουν τον θρίαμβό τους τρολάροντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Πριν από μερικές ημέρες και πιο συγκεκριμένα μετά την ήττα των «ελαφιών» από τους Χιούστον Ρόκετς, ο «Greek Freak» είχε καλέσει τους πάντες στον οργανισμό των Μιλγουόκι Μπακς να κάνουν καλύτερη δουλειά. Προκειμένου να δώσει έμφαση στο μήνυμά του – το οποίο έχει πει πολλάκις ως τώρα στη τρέχουσα σεζόν – ο Έλληνας σούπερ σταρ ανέφερε πως: «Αρχίζει από τον φροντιστή μας, πρέπει να πλένει καλύτερα τις εμφανίσεις και φτάνει σε μένα, που πρέπει να κάνω καλύτερη δουλειά. Όλοι πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά».

Η ατάκα του Αντετοκούνμπο έγινε viral και αυτή αποτέλεσε την έμπνευση των Γιούτα Τζαζ για να πανηγυρίσουν στα social media. Ανέβασαν ένα βίντεο με το δικό τους φροντιστή, τον Άνταμ Κλάουκε να κρατάει μπάλες του μπάσκετ και να σηκώνει τον αντίχειρά του. «Οι Τζαζ νίκησαν», έγραψαν στην λεζάντα της ανάρτησης. Άλλωστε δεν είναι πολλές φορές που ο Αντετοκούνμπο κάνει triple-double και είναι οι αντίπαλοι εκείνοι που φεύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο.

Στο μεταξύ, να σημειώσουμε πως μετά το ματς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επανέλαβε το ίδιο μήνυμα πως όλοι πρέπει να βελτιωθούν, αφού η ομάδα του αποδοκιμάστηκε καθώς βρέθηκε να χάνει και με 33 πόντους στη διάρκεια του πρώτου μέρος της αναμέτρησης. «Είχαν δίκιο κι εγώ μέσα στο μυαλό μου με γιούχαρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οι Μιλγουόκι Μπακς τώρα στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ματς με τους Μπόστον Σέλτικς (12/1).