Οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι πλέον επιχειρήσεις που έχουν ως στόχο να αυξάνουν συνεχώς τα έσοδά τους και η Ναντ στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας αποφάσισε να προχωρήσει και σε πώληση προφυλακτικών με τα χρώματά της, ώστε οι οπαδοί της να… πανηγυρίζουν πάντα γκολ.

Κατά καιρούς έχουμε δει τις ομάδες να βγάζουν προς πώληση στις μπουτίκ διάφορα προϊόντα που μοιάζουν λίγο… άκυρα, λίγο άσχετα. Με τον καιρό, όμως, όλα γίνονται συνήθεια και το περίεργο μοιάζει φυσιολογικό. Δεν αποκλείεται, επομένως, έτσι να γίνει και με τη νέα πρωτοβουλία που πήρε η Ναντ, αλλά τώρα που είναι… φρέσκο ακόμη προκαλεί εντύπωση.

Οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας, λοιπόν, μπορούν πλέον να πάνε στη μπουτίκ του κλαμπ και να αγοράσουν προφυλακτικά με τα χρώματα της Ναντ, το κίτρινο και το πράσινο, με το τμήμα marketing του συλλόγου να έχει βρει και το μότο: «Μαζί σου», αναφέρει η επιγραφή στη συσκευασία.

Ό,τι κι αν κάνουν, επομένως, οι οπαδοί της Ναντ θα έχουν πάντα μαζί τους την αγαπημένη τους ομάδας, πανηγυρίζοντας… γκολ είτε εντός είτε εκτός γηπέδου.