Ο Παναθηναϊκός θα έπρεπε να υποδεχθεί στις 11 Νοεμβρίου την Κηφισιά στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League αλλά το γήπεδο της Λεωφόρου δεν θα είναι διαθέσιμο λόγω έργων, οπότε οι δύο ομάδες συμφώνησαν και η Λίγκα ανακοίνωσε ότι αλλάζει η έδρα και το παιχνίδι του πρώτου γύρου θα είναι με γηπεδούχο τη νεοφώτιστη.

Είναι κάτι που το έχουμε δει να συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις και θα γίνει ξανά, με τις ομάδες να συμφωνούν για αλλαγή έδρας. Στην 11η αγωνιστική, επομένως, το παιχνίδι θα είναι Κηφισιά – Παναθηναϊκός στην Καισαριανή και όχι Παναθηναϊκός – Κηφισιά, όπως ανακοινώθηκε από τη Λίγκα.

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΗΦΙΣΙΑ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ως εκ τούτου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΚΗΦΙΣΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30».