Ο Ντουντού Αουάτ ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην ιστορία της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ισραήλ επιτέθηκε με μήνυμά του στα social media στον Καρίμ Μπενζεμά, έπειτα από ανάρτηση αυτού υπέρ της Παλαιστίνης.

Με την εμπόλεμη κατάσταση στη Λωρίδα της Γάζας να κλιμακώνεται, οι εντάσεις μεταφέρονται και στις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ο Καρίμ Μπενζεμά έγραψε στο Χ ένα μήνυμα υποστήριξης προς τους Παλαιστίνιους, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αλλά και πολλά θετικά σχόλια. Ο Ντουντού Αουάτ χρησιμοποίησε προσβλητικά λόγια κατά του Γάλλου επιθετικού της Αλ Ιτιχάντ.

«Ολες μας οι προσευχές για τους κατοίκους της Γάζας που είναι για άλλη μια φορά θύματα αυτών των άδικων βομβαρδισμών που δεν λυπούνται γυναίκες ή παιδιά», ανέφερε ο Μπενζεμά, προκαλώντας την αντίδραση του 45χρονου πρώην τερματοφύλακα, ο οποίος έχει αγωνισθεί σε Μαγιόρκα, Λα Κορούνια και Μακάμπι Χάιφα, μεταξύ άλλων, ενώ έγραψε και 79 συμμετοχές με το εθνόσημο του Ισραήλ στο στήθος. «Είσαι πουτ…ς γιος», έγραψε ο Αουατ, σε πολλές γλώσσες για να περάσει το μήνυμα, προσθέτοντας στο τέλος του τις σημαίες του Ισραήλ και των ΗΠΑ.