Πληθαίνουν οι καταγγελίες στην Αστυνομία για τη δράση του γιατρού «μαϊμού» μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του από τις Αρχές.

Σοκ προκαλεί ο κυνισμός με τον οποίο αντιμετώπιζε ο γιατρός τους ασθενείς που πάλευαν με τις αρρώστιες. Το Mega έφερε στη δημοσιότητα ένα ακόμα ντοκουμέντο που αποκαλύπτει τη δράση του 43χρονου.

Ο σύζυγος μιας 34χρονης που έφυγε από τη ζωή περιγράφει πώς ο ψευδογιατρός τους προσέγγισε μέσα στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου.

«Μου λέει ο ψευδογιατρό “μπορώ να κάνω καλά τη γυναίκα σου” και σπίτι της για να μην ταλαιπωρείστε με τα χιλιόμετρα. Φορούσε ιατρική ποδιά. Έμπαινε σε όλα τα τμήματα, στα επείγοντα, στο οφθαλμολογικό, ακτινολογικό» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας ο γιατρός «μαϊμού» τους προμήθευσε κάποια βοτανοφάρμακα και ένα άλλο υγρό. Η έναρξη της ψεύτικης θεραπείας ξεκίνησε με 2.000 ευρώ, ενώ τα «φάρμακα» θα τα μετέφεραν κατ΄ οίκον άνθρωποι του ψευδογιατρού.

Ο απατεώνας κυκλοφορούσε εντός του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου και είχε πλήρη πρόσβαση στους ιατρικούς φακέλους των ασθενών. «Ήξερα όλα τα ιατρικά στοιχεία για τη γυναίκα μου, τις εξετάσεις, τα πάντα» αποκαλύπτει ο σύζυγος.

Ωστόσο η «θεραπεία» δεν έγινε καθώς ο ψευτογιατρός ζητούσε από τον σύζυγο της 34χρονης πολλά χρήματα, λέγοντας ότι το κόστος μπορεί να φθάσει έως και 50.000 ευρώ.

Στο μικροσκόπιο βρίσκονται και δύο γιατροί, ως συνεργοί του απατεώνα.