Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δολοφονία της 59χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο. Τόσο ο σύζυγος όσο και η κόρη της 59χρονης έδωσαν κατάθεση στις Αρχές για την υπόθεση της άτυχης γυναίκας που δέχθηκε πυροβολισμό από απόσταση 20 μέτρων και έπεσε νεκρή έξω από το σπίτι της.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, στην κατάθεσή του ο σύζυγος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την ώρα της δολοφονίας είχε δεχθεί κάποιον τεχνικό προκειμένου να τον βοηθήσει σε εργασίες στο εσωτερικό του σπιτιού. Όταν ο τεχνικός έφυγε από το σπίτι, έπεσε για ύπνο και όταν ξύπνησε είδε την σύζυγό του νεκρή στην αυλή του σπιτιού.

Το άψυχο σημείο της γυναίκας, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega και του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, βρέθηκε σε ανηφορικό σημείο που υπάρχει έξω από το σπίτι.

«Φαίνεται σαν η γυναίκα να κατευθυνόταν από την καγκελόπορτα προς το σπίτι και εκεί να πυροβολήθηκε και να έπεσε κάτω. Η έρευνα εστιάζεται σε εκείνο το εξωτερικό σημείο του σπιτιου. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Γίνεται έρευνα και γι’ άλλα πρόσωπα. Έχει διευρυνθεί ο κύκλος» σημείωσε ο δημοσιογράφος.