Αναστάτωση ξέσπασε στο Βόλο, καθώς μια συμμορία που αποτελείται από 20 άτομα, έκανε έφοδο σε τρία σχολεία της περιοχής και κραδαίνοντας καδρόνια προκάλεσε ζημιές, ενώ οι μαθητές για να προστατευτούν ταμπουρώθηκαν στις τάξεις.

Όπως αναφέρει το gegonota.news, επιτέθηκαν με καδρόνια και προξένησαν υλικές ζημιές στο 3ο ΕΠΑΛ, στο 7ο ΓΕΛ και οι περισσότερες ζημιές προκλήθηκαν στο 5ο ΓΕΛ. Οι διευθυντές των σχολείων θα υποβάλλουν μηνήσεις κατ΄αγνώστων και αυτή την ώρα κατευθύνονται στην Αστυνομική Διεύθυνση, ενώ ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Σαβελλίδης θα συναντήσει τον αστυνομικό διευθυντή.

Πρόκειται για 20 άτομα συμμορίας με εξωσχολικούς και μαθητές. Σπάσανε κλειδαριές από τα σχολεία, έκαναν «ντου» και με τα καδρόνια ρήμαξαν τζάμια, πόρτες, κιγκλιδώματα. Καθηγητές και μαθητές ακούγοντας τη φασαρία ταμπουρώθηκαν στις αίθουσες. Μια καθηγήτρια στο 5ο ΓΕΛ τραυματίστηκε από τζάμι, ευτυχώς ελαφρά, ενώ στα σχολεία γίνεται έρευνα για τους μαθητές που απουσίαζαν από τα μαθήματα χθες μετά τις 11. Τα επεισόδια έγιναν χθες μεταξύ 11 και 1μμ.

«Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτή τη συμπεριφορά. Η υπόθεση θα διαλευκανθεί», δήλωσε ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας. Σύμφωνα με πληροφορίες μέλος της συμμορίας ήταν μαθητής γενικού λυκείου Βόλου που ταυτοποιήθηκε και μάλιστα πρόσφατα είχε προταθεί αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος γιατί είχε «βαρύ σχολικό μητρώο».

Ακολουθούν φωτογραφίες: