Δύο 17χρονοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατηγορούμενοι ότι επιτέθηκαν και χτύπησαν τρία άτομα δίπλα από σχολικό συγκρότημα στην Κυψέλη, ενώ συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης (18/10) έξω από το σχολικό συγκρότημα στο κέντρο της Αθήνας, καθώς μετά από διαπληκτισμό με μία 17χρονη κοπέλα ομάδα περίπου 40 ατόμων επιτέθηκε στην ανήλικη. Δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 19 ετών (σ.σ. πατέρας και γιος), μπήκαν στη μέση για να αποτραπούν τα χειρότερα. Το αποτέλεσμα ήταν και οι τρεις να τραυματιστούν ελαφρά από χτυπήματα που δέχθηκαν. Επί τόπου έφτασαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που πέρασαν χειροπέδες στους δύο 17χρονους που «πρωταγωνίστησαν» στο επεισόδιο και το οδήγησαν στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας.

Εκεί σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία κατά περίπτωση για απλή σωματική βλάβη και απειλή, ενώ συνελήφθησαν και γονείς των κατηγορούμενων ανηλίκων για την παραμέληση της εποπτείας τους. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.