Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε υποκατάστημα τράπεζας επί της οδού Ακρωτηρίου στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr οι ληστές έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας περούκες, καπέλο και γυαλιά, στις 8:25 το πρωί προσέγγισαν πεζοί την είσοδο της τράπεζας. Ένας εξ αυτών, κρατώντας όπλο, μπήκε στο υποκατάστημα μέσα στο οποίο βρίσκονταν μόνο υπάλληλοι και με την απειλή όπλου, πέρασε το γκισέ και κατευθύνθηκε σε σημείο όπου φυλάσσονταν χρήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το ποσό που άρπαξε ανέρχεται στα 1.400 ευρώ.

Οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο πεζοί, ωστόσο υπάρχουν αναφορές πως για τη διαφυγή τους στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δίκυκλο.

Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους ενώ λαμβάνονται καταθέσεις από υπαλλήλους της τράπεζας και αυτόπτες μάρτυρες.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι αστυνομικοί αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή, ενώ συλλέγουν αποτυπώματα από το εσωτερικό του υποκαταστήματος της τράπεζας.