Σοκ έχει προκαλέσει στον Μυλοπόταμο η δολοφονία 22χρονου από συντοπίτη του στο χωριό Αργουλιό.

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται σε επιφυλακή υπό τον φόβο βεντέτας, ενώ έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να προχωρήσουν στη σύλληψη του 45χρονου, που ταυτοποιήθηκε για το φονικό.

«Σε σκότωσαν οι καταραμένοι»

Με ένα σπαρακτικό μήνυμα η σύζυγος του 22χρονου τον αποχαιρέτησε μέσα από τα social media.

«Νωρίς μας άφησες άντρα μου. Τι θα πω στο παιδί μας; Σε σκότωσαν οι καταραμένοι», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Γιατί αδερφέ μου;»

Την οδύνη της εξέφρασε και η αδερφή του θύματος, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του φονικού.

«Γιατί αδερφέ μου; Γιατί; Σε είχε βοηθήσει πολλές φορές η Παναγία σήμερα όμως που γιόρταζε η χάρη της… Όχι αδερφέ μου. Πού είσαι; Και ο Στέλιος μας περιμένει τη μηχανή που του ταξες. Τώρα ποιος θα του την πάρει αδερφέ μου; Πώς θα του το πω ότι δεν θα σε ξαναδεί. Να δει τον θείο του. Την αδυναμία του. Που μπροστά στα μάτια μου σου αφαίρεσαν τη ζωή σου. Αδερφέ μου…

Δεν σε άφησαν να χαρείς τον γιο σου. Που δεν σ’ άφησαν να χαρείς τίποτα. Τίποτα δεν χάρηκες. Η ψυχή σου θα ηρεμήσει. Καλό παράδεισο Αδερφέ μου», έγραψε στο Facebook.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο 22χρονος, πατέρας ενός βρέφους μόλις 20 ημερών (σ.σ. θα βαφτιστεί πριν την κηδεία), έπεσε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής, όταν ο 45χρονος, με τον οποίο φέρεται να είχαν χρόνιες κτηματικές, τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές, με τις τρεις να βρίσκουν το σώμα του.

Ο δράστης κατέβηκε από το φορτηγάκι του, έξω από το σπίτι της αδερφής του 22χρονου, τον πυροβόλησε, στη συνέχεια μπήκε και πάλι σε αυτό και τράπηκε σε φυγή με τις αρχές να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Από τις έρευνες στο σημείο εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες των 32mm.