Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί αύριο Κυριακή ο 60χρονος δράστης του τετραπλού φονικού στην Ανδραβίδα, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους, λίγες ώρες μετά τη σύλληψή του.

«Δεν μου πλήρωναν τα ενοίκια», φέρεται να είπε αστυνομικούς που διεξήγαγαν την ανάκριση, όπως αναφέρει το patrisnews.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων, πρόκειται για έναν άνδρα σκληρό, ο οποίος είχε πολλές φορές στο παρελθόν επιδείξει ακραίες συμπεριφορές. Όπως έγινε γνωστό μάλιστα, παλιότερα είχε πυροβολήσει έναν συγχωριανό του άνευ ουσιαστικού λόγου.

Το σημείο που έσυρε τα πτώματα

Σε μία αποθήκη έσυρε τα άψυχα σώματα των θυμάτων του, ώστε να τα βάλει στο τρέιλερ και να τα εξαφανίσει.

Υπενθυμίζεται ότι σε σημείο κοντά στον τόπο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα, εντοπίστηκαν σκαμμένοι λάκκοι, μεγάλοι σε μέγεθος. Είναι πολύ πιθανό ο δράστης, να σχεδίαζε να θάψει εκεί τις σορούς, τις οποίες είχε σκοπό να μεταφέρει στους αυτοσχέδιους «τάφους», με το τρέιλερ.

«Α ρε Χίτλερ, αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι»

Ερωτηματικά για το αν κρύβονται «ρατσιστικά κίνητρα» πίσω από το έγκλημα στην Ανδραβίδα προκαλούν αναρτήσεις του 60χρονου, μέσω των οποίων χαρακτηρίζει «τέρατα» τους Ρομά και «λιποτάκτες» ή «κατασκόπους» τους μετανάστες από τη Συρία.

«Ρωτάει το παιδάκι. Τι είναι γύφτος? Απαντάω. Τέρας με μορφή ανθρώπου. Ξαναρωτάει. Τα τέρατα τα σκοτώνουμε. Απαντάω. Αυτούς δεν μπορούμε να τους πειράξουμε. Αυτός ο π*** ο Σημίτης έκανε νόμους υπέρ τους για να πάρει την ψήφο τους. Α ρε Χίτλερ. Αναστήσου να ξαναδουλέψουν οι φούρνοι», έγραψε σε μία ανάρτησή του στο Facebook.