Καρέ καρέ αποτυπώνεται σε βίντεο ντοκουμέντο η σύλληψη του δράστη της ληστείας της τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, που πιάστηκε από την αντιτρομοκρατική σήμερα το απόγευμα (27/9) στην Κατεχάκη.

Στο βίντεο φαίνονται οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που επιβαίνουν σε μηχανές να τις εγκαταλείπουν για να κυνηγήσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Τον δράστη της ληστείας πρόδωσε μεταξύ άλλων το τατουάζ που είχε στο αριστερό χέρι, όπως φαινόταν από το βίντεο από κάμερα ασφαλείας της τράπεζας την ώρα της ληστείας. Ο δράστης ήταν δραπέτης από τις φυλακές Λάρισας, ενώ η αντιτρομοκρατική τον παρακολουθούσε 15 μέρες πριν προχωρήσει στη σύλληψή του.

Έμενε σε φθηνά ξενοδοχεία

Ο 33χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έμενε σε φθηνά ξενοδοχεία, αλλάζοντας τόπο διαμονής, καθώς ήθελε να μην τον εντοπίσουν.

Σήμερα η αντιτρομοκρατική συνειδητοποίησε ότι ο 33χρονος έφυγε οπλισμένος και αποβιβάστηκε σε ταξί και έτσι οι αστυνομικοί αποφάσισαν να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δραπέτης, που εξέτιε ποινή φυλάκισης 46 ετών και 5 μηνών, βρέθηκε έχοντας πάνω του καλάσνικοφ και δύο πιστόλια. Ο ίδιος φέρεται να σχετίζεται με τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ο άνδρας είναι ύποπτος και για άλλες ληστείες, ενώ η αστυνομία αναζητά τον συνεργό του στη ληστεία της τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε το βίντεο: