Για την κατάσταση που βρίσκεται ο πιλότος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε τη 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μίλησε ο συνήγορός του, ο οποίος σήμερα το πρωί τον επισκέφτηκε στη ΓΑΔΑ.

«Θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με την χθεσινή. Του πήγα έγραφα από την δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα να μιλήσουμε επ΄ αυτών. Μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του ούτε και θα ήθελα», ανέφερε στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Σπύρου και πρόσθεσε:

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί».

Ο συνήγορος του πιλότου επανέλαβε την έκκληση του, αναφέροντας «παρότι αντιλαμβάνομαι το κλίμα και τις εντυπώσεις που δημιουργούνται, παρακαλώ και πάλι να μην υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας».

«Και εγώ έχω ταραχθεί», είπε ο συνήγορος, απαντώντας στα σχόλια ότι πρόκειται για έγκλημα που έχει ταράξει όλη τη χώρα

Όπως τόνισε στην κατακλείδα του, ο δικηγόρος του συζυγοκτόνου, «έχω την αίσθηση, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης».