Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 44χρονος για κατοχή ναρκωτικών, παράνομη οπλοκατοχή, απείθεια και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών στα Γιαννιτσά.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, αστυνομικοί που είχαν περιπολία, εντόπισαν τον 44χρονο να επιβαίνει σε ένα φορτηγό. Εκείνος που αντιλήφθηκε ότι θα του γίνει έλεγχος, προσπάθησε να τραπεί σε φυγή.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ακινητοποιήσουν κάνοντας χρήση φωτεινών και ηχητικών σημάτων. O 44χρονος αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα και ενεργώντας επικίνδυνους ελιγμούς, παραβίασε επανειλημμένα τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας διαταράσσοντας την ασφάλεια των συγκοινωνιών και θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους οδηγούς.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα στα Γιαννιτσά Πέλλας, ενώ ο ανωτέρω αντιστάθηκε τόσο στον έλεγχο όσο και στην σύλληψή του. Ο 44χρονος κατά την έξοδό του από το όχημα, πέταξε στο έδαφος μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 13 γραμμαρίων η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Στη συνέχεια, σε αστυνομική έρευνα του οχήματος, καθώς και στην κατοχή του προαναφερόμενου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 42 γραμμαρίων και 108 σπόροι κάνναβης.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

(Φωτογραφία αρχείου)