Συνελήφθησαν τρεις «μαϊμού» εθελόντριες ΜΚΟ

Αναζητείται ένας 54χρονος


ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10:28
26/03/2014
Συνελήφθησαν τρεις «μαϊμού» εθελόντριες ΜΚΟ
1
loading

Τρεις γυναίκες, δύο Ελληνίδες 45 και 64 ετών, και μία 40χρονη Αλβανίδα, συνέλαβε η αστυνομία στη λεωφόρο Σούδας Χανίων, οι οποίες εξαπατούσαν πολίτες προσποιούμενες τις εθελόντριες της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Αγγελιοφόρος του κινήματος των ΑΜΕΑ».

Οι τρεις γυναίκες γυρνούσαν «πόρτα-πόρτα» και εισέπρατταν χρήματα υπέρ της οργάνωσης, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα έγγραφα και άδειες. Οι αστυνομικοί που τις συνέλαβαν κατέσχεσαν 545 ευρώ, όσα χρήματα φαίνεται ότι είχαν συγκεντρώσει τη χθεσινή ημέρα, καθώς και μπλοκ αποδείξεων τα οποία δεν ήταν νομότυπα.

Σε έλεγχο που ακολούθησε στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν, στην πόλη των Χανίων, βρέθηκαν ακόμα επτά μπλοκ αποδείξεων, ενώ η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες και στην Αθήνα για τον εντοπισμό ενός 54χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι ο πρόεδρος της οργάνωσης, σε τραπεζικό λογαριασμό του οποίου οι γυναίκες κατέθεταν τα χρήματα που συγκέντρωναν.

Κατά την παρουσία τους στη Κρήτη, μόνο το Μάρτιο, είχαν συγκεντρώσει περίπου 2.000 ευρώ και τα χρήματα είχαν ήδη κατατεθεί στον λογαριασμό του 54χρονου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar laros

    Πάλι αλβανή κακούργα με ντόπιες συνεργούς

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει