Φαρσέρ ο οποίος επί δέκα μέρες είχε αναστατώσει όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες με τηλεφωνικές απειλές για βόμβες, συνελήφθη χθες το απόγευμα από την Ασφάλεια βορειοανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για έναν 39χρονο, ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, κατηγορούμενος για διατάραξη της ειρήνης των πολιτών, διασπορά ψευδών ειδήσεων και φημών και άσκοπη κινητοποίηση αρχής με ψευδή αναγγελία κατ’ εξακολούθηση.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 39χρονος τις τελευταίες δέκα μέρες είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον είκοσι τηλεφωνήματα στο κέντρο της Άμεσης Δράσης, της Πυροσβεστικής, σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες, αναγγέλλοντας ψευδώς ότι είχε τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς σε κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας, που στεγάζεται στον πρώτο όροφο μεγάλου εμπορικού κέντρου, στο Μαρούσι.

Στην κατοχή του συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο χρησιμοποιούσε για τις τηλεφωνικές απειλές.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 39χρονος προέβη στις απειλές για βόμβες, επειδή στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν του ενέκριναν αγορές διαφόρων ειδών λόγω του ότι είχε προηγούμενες οφειλές.