Έπαψε να είναι… ανέστιος ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης καθώς σε επικοινωνία που είχε το Newsbeast μαζί του, μας ενημέρωσε πως μπορεί προς στιγμήν να υπήρχε χωροταξικό πρόβλημα όσον αφορά την αναζήτηση γραφείου που θα τον φιλοξενήσει στο Μέγαρο της Βουλής (αφού το γραφείο της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά δόθηκε στον νέο πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη), ωστόσο τελικά βρέθηκε λύση.

Όπως μας λέει, του παραχωρήθηκε τελικά το γραφείο του διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημήτριου Μάντζου, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε αυτό του κ. Ανδρουλάκη. Μέχρι να δοθεί χώρος στον κ. Κατρίνη, εκείνος χρησιμοποιούσε ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης το πολιτικό του γραφείο που βρίσκεται στον 5ο όροφο της οδού Μητροπόλεως 1 – στην κάτω πλευρά δηλαδή της πλατείας Συντάγματος.

Ο κ. Κατρίνης, που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην εκλογική του περιφέρεια, την Ηλεία, θα χρησιμοποιεί το εν λόγω γραφείο στο Μέγαρο της Βουλής μέχρι να στηθούν οι κάλπες. Άλλωστε μετά τις εκλογές θα αναλάβει καθήκοντα προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο πρόεδρος του κόμματος (και νυν ευρωβουλευτής ακόμα) Νίκος Ανδρουλάκης. Τέλος όσον αφορά τα χωροταξικά ζητήματα του ΚΙΝΑΛ, να σημειώσουμε ότι η νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Ευαγγελία Λιακούμη, πήρε το γραφείο του προκατόχου της Βασίλη Κεγκέρογλου.