«Αποτελεί πειθήνιο γρανάζι στην προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει τις ανεξάρτητες αρχές»

Κριτική ΠΑΣΟΚ στον Χρήστο Σπίρτζη για την παραίτηση των μελών της ΕΕΤΤ


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
17:41
29/04/2015
«Αποτελεί πειθήνιο γρανάζι στην προσπάθεια ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει τις ανεξάρτητες αρχές»
1
loading

Καμία αρμοδιότητα δεν έχει ο Αν. Υπουργός Χρήστος Σπίρτζης να ζητήσει τiς παραιτήσεις των μελών της ΕΕΤΤ σχολίασε το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του και του καταλογίζει ότι προσπαθεί με υπερβάλλοντα ζήλο να δώσει αποδείξεις νομιμοφροσύνης προς τον ΣΥΡΙΖΑ που τον έκανε Υπουργό.

«Κάποιος πρέπει να του εξηγήσει ότι η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομίων (ΕΕΤΤ) είναι Ανεξάρτητη διοικητική αρχή, απολαμβάνει διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας, τα δε μέλη της απολαμβάνουν προσωπικής και λειτουργικής ανεξαρτησίας (όπως ο νόμος ορίζει), δεν δέχονται δε οδηγίες ή πιέσεις από κανένα σε σχέση με τις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί», τονίζει το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του ούτε «κανένα δικαίωμα να προβαίνει σε πράξεις - όπως η χθεσινή επιστολή με την απαίτηση για παραιτήσεις- οι οποίες είναι πλήρως εκτός θεσμικού πλαισίου και κινδυνεύουν να εκθέσουν διεθνώς την χώρα».

Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι ο κ. Σπίρτζης αποτελεί ένα πειθήνιο γρανάζι στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει- ποδηγετήσει και τις ανεξάρτητες αρχές, εν όψει εξελίξεων για τις συχνότητες και των συμφερόντων που ήδη αναπτύσσονται.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar thrilo s

    ...ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΟΗΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ,ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει