Ακόμη και επιχειρήματα εξειδικευμένης ιατρικής παρατέθηκαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νέου νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής.

Πριν από λίγη ώρα, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαραβέγιας, υποστηρίζοντας το νομοθέτημα του υπουργείου Εσωτερικών υπό τον τίτλο: «Θεσμικό πλαίσιο τηλεργασίας, διατάξεις για το ανθρώπινο δυναμικό του δημοσίου τομέα και άλλες ρυθμίσεις», επεσήμανε ότι οι ρυθμίσεις για την εξ αποστάσεως εργασία βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση, καθώς επιβάλλεται πλέον η προώθηση της τηλεργασίας.

Το λόγο πήρε αμέσως ο ειδικός αγορητής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Χρήστος Κατσώτης, επικαλούμενος την εφαρμογή της τηλεργασίας στην ιατρική και ειδικότερα στην χειρουργική. Απαντώντας, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κύριε Μαραβέγια από ότι ξέρω είστε χειρουργός – πρωκτολόγος. Αλήθεια, θα εμπιστευόσασταν να σας κάνουν κολονοσκόπηση από μακριά;».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.