Καταγγελίες για «τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων» των συνδυασμών τους, έκανε σήμερα οι υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης, προβαίνοντας σε σκληρές δηλώσεις.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιάννης Μανώλης με δήλωσή του κατήγγειλε παντελή «έλλειψη ψηφοδελτίων του συνδυασμού “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ” στα μεγάλα εκλογικά τμήματα» και επισήμανε ότι, μετά από έλεγχο των εκπροσώπων τού συνδυασμού του, τα ψηφοδέλτιά του «βρέθηκαν στις αποθήκες των αντιπεριφερειών, αντί να έχουν παραδοθεί από την Περιφέρεια στα εκλογικά τμήματα και τους δικαστικούς αντιπροσώπους» και προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

«Καταγγέλλουμε τον φασισμό, που ξεκίνησε από τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου και κορυφώνεται σήμερα την ημέρα της ψηφοφορίας με προφανή στόχο να αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα από την τεχνητή έλλειψη ψηφοδελτίων του συνδυασμού μας στα μεγάλα εκλογικά κέντρα. Στο Τατουλιστάν των μνημονίων, κάποιοι ενοχλούνται από τη φωνή μας και ακολουθούν μεθόδους βίας και νοθείας. Περισσότερο συγκαλυμμένης αλλά και περισσότερο επικίνδυνης» κατέληξε.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.