Ο Νίκος Χαρδαλιάς μέσω tweet απάντησε στις αιχμηρές αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου, καλώντας τον να σοβαρευτεί.

«Προσοχή! Σοβαρευτείτε αμέσως! Κινδυνεύετε να ταυτιστείτε ως ιδιώτης που είστε και με τις δύο έννοιες της δικής σας χθεσινής ανάλυσης της λέξης Ιδιώτης…», αναφέρει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Αυτή η αντίδραση του Νίκου Χαρδαλιά προήλθε μετά τις δύο αναρτήσεις του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή, όπου στην πρώτη κατηγορούσε τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας για απύθμενο θράσος και τον χαρακτήριζε ως «ξεδιάντροπο» και «ψεύτη» που «παραπληροφορεί τον κόσμο».

«Έχει το απύθμενο θράσος Έλληνας υφυπουργός να αποκαλεί την Ελλάδα “χώρα της φήμης και των fake news”  και δεν τον έχει πάρει κανείς με τις πέτρες», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευάγγελος Αντώναρος και προσθέτει σε άλλο σημείο της ανάρτησής του: «Ντροπή σου, συστηματικέ και ξεδιάντροπε ψεύτη που παραπληροφορείς καθημερινά την ελληνική κοινή γνώμη».

Δείτε την ανάρτησή του

Έχει το απύθμενο θράσος Έλληνας υφυπουργός ( Χαρδαλιάς σύμφωνα με το iefimerida.gr) να αποκαλεί την Ελλάδα "χώρα της…

Posted by Evangelos Antonaros on Tuesday, August 18, 2020

Όσο για τη χθεσινή του ανάρτηση ο κ. Αντώναρος αναφέρθηκε στην παραίτηση του συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού, γράφοντας: «Η λέξη ιδιώτης έχει στα ελληνικά δύο έννοιες:
1. Άτομο χωρίς δημόσια ιδιότητα.
2. Αμαθής, ευτελής, ηλίθιος.

Ο απόστρατος ναύαρχος Διακόπουλος είναι σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του πρωθυπουργού. Άρα ο πρώτος ορισμός δεν τον αφορά».

Δείτε την ανάρτησή του

Η λέξη ιδιώτης έχει στα ελληνικά δύο έννοιες:1. Άτομο χωρίς δημόσια ιδιότητα.2. Αμαθής, ευτελής, ηλίθιος.Ο απόστρατος…

Posted by Evangelos Antonaros on Tuesday, August 18, 2020