Για την εκλογική νίκη του στις βουλευτικές εκλογές της Βόρειας Μακεδονίας συνεχάρη τον Ζόραν Ζάεφ ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter.

«Χάρη στις προσπάθειές σου», αναφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, «το μήνυμα των γενναίων προοδευτικών δυνάμεων που αγωνίζονται κατά του εθνικισμού, για κοινωνική δικαιοσύνη και ειρήνη στην περιοχή μας, σήμερα έγινε πιο δυνατό. Ένα μήνυμα όχι μόνο για τα Βαλκάνια, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη».

ΣΥΡΙΖΑ: Νίκη της προόδου

«Η νίκη του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος και του Ζόραν Ζάεφ, στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στη Βόρεια Μακεδονία, είναι άλλο ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον της ευρύτερης περιοχής, μετά από εκείνο της ιστορικής Συμφωνίας των Πρεσπών» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σημερινή ανακοίνωση του τομέα Διεθνών και Ευρωπαϊκών υποθέσεων για το αποτέλεσμα των εκλογών στη Βόρεια Μακεδονία.

«Αποτελεί νίκη της προόδου, της ειρήνης, της συνεργασίας και της συμφιλίωσης, όχι μόνο για τη Βόρεια Μακεδονία, αλλά και συνολικά για τα Βαλκάνια».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.