Απάντηση Τσακαλώτου σε Σταϊκούρα για την «κοπτοραπτική»

Η δήλωση με την οποία ξεκίνησε η αντιπαράθεση


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
22:52
11/02/2020
Απάντηση Τσακαλώτου σε Σταϊκούρα για την «κοπτοραπτική»
1
loading

Ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, απάντησε στα όσα είπε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, περί κοπτοραπτικής στις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσακαλώτος δηλώνει: «Ο κ. Σταϊκούρας απάντησε στην προηγούμενη δήλωσή μου ότι έκανα κοπτοραπτική γιατί υποστήριξα πως δήλωσε ότι: "το μάρμαρο της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα το πλήρωσαν οι τράπεζες", ενώ η ακριβής δήλωσή του είναι: "…ότι οι Τράπεζες φέρουν ευθύνη οι ίδιες, αλλά έχουν πληρώσει και το μάρμαρο της κρίσης της χώρας".

Τα εισαγωγικά δικά του. Ζητάω ταπεινά συγνώμη. Iπτάμενος, σύμφωνα με τον κ. Σταικούρα, σε ιδεολογικό και πολιτικό ανεμοστρόβιλο, ωραίο ακούγεται, δεν κατάλαβα ότι ήταν απαραίτητο να εξηγήσω λεπτομερώς στον Υπουργό Οικονομικών ότι το πρόβλημα στην τοποθέτησή του δεν ήταν αν αναγνωρίζει ευθύνες στη λειτουργία των τραπεζών, αλλά ότι θεωρεί ότι αυτές πλήρωσαν το μάρμαρο της κρίσης».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Αντιπολίτευση στο ΣΥΡΙΖΑ

    Η διαστρέβλωση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με fake news, κακόβουλη προπαγάνδα, καταστροφολογία... αποτελεί την καθημερινή πολιτική πρακτική της κυβέρνησης. Γιατί από έργο είναι νούλες.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει