Συμπεριφορά που χρεώνει τον ελληνικό τουρισμό καταλογίζει στην βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και τομεάρχη Τουρισμού της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης.

Αφορμή στάθηκε η ανακοίνωση της κ. Νοτοπούλου για την πτώχευση της Thomas Cook στην οποία αναρωτιόταν αν ο κ. Θεοχάρης ήταν ενήμερος για την κατάσταση από τις 25 Ιουλίου.

Ο υπουργός Τουρισμού λέει ότι η κ. Νοτοπούλου «επιλέγει να αποζητά λίγα λεπτά δημοσιότητας», αναφέροντας ότι αν αυτή στη θέση του υπουργού «θα ήταν ικανή να κλείσει την Thomas Cook έξι μήνες νωρίτερα».

Διαβάστε την ανακοίνωσή του:

«Τη στιγμή που αναγνωρίζεται απ’ όλους πως η κυβέρνηση, το υπουργείο Τουρισμού και οι τουριστικοί φορείς έχουμε εγκύψει πάνω στο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί από την οικονομική κατάρρευση της Thomas Cook δίνοντας λύσεις, η κυρία Κατερίνα Νοτοπούλου επιλέγει να αποζητά λίγα λεπτά δημοσιότητας. Το μόνο που καταφέρνει είναι να προκαλεί και να ζημιώνει τον ελληνικό τουρισμό

Αν η κυρία Νοτοπούλου ήταν υπουργός Τουρισμού θα ήταν ικανή να κλείσει την Thomas Cook έξι μήνες νωρίτερα. Δυστυχώς για εκείνη και για το κόμμα από το οποίο προέρχεται, η κυβέρνηση έχει αλλάξει και η χώρα έχει μπει σε ομαλότητα. Κάτι που έχει φανεί ήδη από τις πρώτες στιγμές που ξέσπασε η παγκόσμια κρίση στον τουριστικό κλάδο από την οικονομική κατάρρευση της Thomas Cook».