Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η ΝΔ σχετικά με τον τομέα της Υγείας.

Στην ανακοίνωση αυτή η Νέα Δημοκρατία προτρέπει το Μαξίμου να στραφεί προς την κ. Γεροβασίλη λέγοντας: «Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Γεροβασίλη θα στραφεί κατά δημοσιογράφων και πολιτικών προσώπων που αναπαράγουν τη συγκεκριμένη κατηγορία.

Σε tweet που ανάρτησε πριν από λίγο η υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρει: «Σε όσους επιμένουν στη συκοφαντία και τη λάσπη την απάντηση θα δώσει η Δικαιοσύνη».

Η ανακοίνωση της ΝΔ ανέφερε:

«Σήμερα δεν μπορούσαν να διαστρεβλώσουν και πιάστηκαν στη φάκα. Όντως το δικό μας πρόγραμμα για τη δημόσια υγεία που αξίζει στους Έλληνες δεν έχει καμία σχέση με αυτό του Πολακικού ΣΥΡΙΖΑ. Στηρίζει αναφανδόν τη θεσμοθετημένη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Και το κάνει για να αναβαθμισθούν επιτέλους τα δημόσια νοσοκομεία και οι Έλληνες να απολαμβάνουν καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες υγείας, με κανόνες, διαφάνεια, χωρίς απευθείας αναθέσεις και κυρίως χωρίς κόστος για τους πολίτες.

Με αυτόν τον τρόπο θα πάψουν και οι υπόγειες διαδρομές ανάμεσα στα δημόσια νοσοκομεία και κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα στα οποία παραπέμπονται κατά σύστημα οι ασθενείς, πληρώνοντας άνευ λόγου έναν σκασμό λεφτά.

Για περισσότερες πληροφορίες παραπέμπουμε το Μαξίμου στην κ. Όλγα Γεροβασίλη. Θα τους εξηγήσει εκείνη πώς έκανε χρυσές δουλειές με το ιδιωτικό ακτινοδιαγνωστικό κέντρο που διατηρεί στην Άρτα».