Γενέθλια έχει σήμερα ο Ηλίας Ψινάκης και, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, «ο Θεός έκανε το μεγαλύτερο δώρο!» και σε εκείνον και στους «Πολίτες». Όπως ανακοινώνει ο κ. Ψινάκης, η πρώτη υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές 2019 είναι η Cecilia Wikström.

Είναι μία σπουδαία διεθνής προσωπικότητα, πρόεδρος της επιτροπής αναφορών της Ευρωβουλής και διακεκριμένο μέλος πολλών άλλων επιτροπών στις Βρυξέλλες, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η Cecilia Wikström, έχει ιδιαίτερη εμπειρία και γνώση τού πώς δουλεύει και αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πιο σημαντικό, είναι ότι ήρθε κοντά μας εθελοντικά, αφήνοντας τις πολύ υψηλές θέσεις που είχε στην Ευρώπη την τελευταία δεκαετία, για ένα και μόνο λόγο. Αγαπάει την Ελλάδα, έχει αγωνιστεί για την Ελλάδα και χωρίς αυτήν δεν θα είχα καμία ελπίδα στην μάχη τού να μην γίνει ο Μαραθώνας παράνομος σκουπιδότοπος. Μιλάει ελληνικά, έχει σπίτι στην Ελλάδα και έχει το κύρος, την προσωπικότητα και το ειδικό βάρος να καθοδηγήσει τους Πολίτες στην Ευρώπη», τονίζει ακόμη.

Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Ψινάκης, «οι Ευρωεκλογές είναι πάρα πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα την επόμενη πενταετία, γιατί τα λεφτά έρχονται από την Ευρώπη και εκεί λαμβάνονται πολύ σοβαρές αποφάσεις, για τη ζωή μας».

«Ισχυρή απόδειξη και πράξη υψηλού συμβολισμού για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι Πολίτες και οι Βρυξέλλες αυτή την πρόκληση, είναι η επιλογή της Cecilia Wikström να ενώσει τις δυνάμεις της, με τους Πολίτες, για την Ελλάδα. Έχει αποδείξει τί μπορεί να πετύχει στην Ευρώπη και οι Πολίτες δημιουργήθηκαν, για να πετύχουν πολύ περισσότερα στην Ευρώπη, για την Ελλάδα. Περισσότερες πληροφορίες για την Cecilia Wikström θα βρείτε εδώ ceciliawikstrom.eu, όχι για να σας πέσει τα σαγόνι με το βιογραφικό της, αλλά για να δείτε τί σημαίνει σοβαρότητα και υπευθυνότητα για την Πατρίδα μας», τονίζει ο κ. Ψινάκης.

«Cecilia Wikström καλωσήρθες!

Με όλη μου την αγάπη

Ηλίας Ψινάκης», καταλήγει η ανακοίνωση.