Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για το δείπνο που παρατίθεται προς τιμήν του, παρουσία 130 προσκεκλημένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δείπνο περιλαμβάνει γαρίδες με ριζότο, σφυρίδα Λευκάδας με βραστά λαχανικά, γλυκό με κάστανο, λευκό κρασί και στο τέλος, τσάι ή καφέ.

Εκατέρωθεν των Προκόπη Παυλόπουλου και Μπαράκ Ομπάμα, παρακάθησαν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης.

Μεταξύ των προσκεκλημένων στο δείπνο διακρίναμε επίσης τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Ι. Δραγασάκη, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής κ ΜΜΕ Ν. Παππά, τον υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου, τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, τον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτκής Γιάννη Μουζάλα, τον υπουργό Επικρατείας & κυβερνητκό εκπρόσωπο Δ. Τζανακόπουλο, την υπουργό Τουρισμού Ελ. Κουντουρά, την υπουργό Πολιτισμού Λ. Κονιόρδου, τον αν. υπουργό Οικονομικών Γ. Χουλιαράκη, τον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκα, τον υφυπ. Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, τον γγ Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων Γ. Τσίπρα, τον γγ της κυβέρνησης Μ. Καλογήρου, τον δήμαρχο Αθηναίων Γ. Καμίνη, τον πρώην υπ. Εξωτερικών Π. Μολυβιάτη, καθώς και παράγοντες της οικονομικής ζωής του τόπου, όπως οι Κ. Μίχαλος (ΕΒΕΑ), Α. Ανδρεάδης (ΣΕΤΕ) και οι κυρίες Μαριάννα Βαρδινογιάννη και Μαριάννα Λάτση.

propob

proedrobm9

proedrobm10

proedrobm6

proedrobm7

proedrobm8

proedrobm1

proedrobm2

proedrobm3

proedrobm4

proedrobm5

proedrobm