«Χρηματοδότης» της εκστρατείας των μεταναστών η κυβέρνηση

Άμεσες απαντήσεις ζητά η Ν.Δ.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
15:52
28/01/2011
«Χρηματοδότης» της εκστρατείας των μεταναστών η κυβέρνηση
1
loading

Την άμεση απάντηση της κυβέρνησης στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αναφέρει ότι το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει μέσω του υπουργείου Απασχόλησης μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, ζητά η Νέα Δημοκρατία.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι όχι μόνο ήταν ενήμερη της «εκστρατείας» των μεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, αλλά τη χρηματοδότησε κιόλας.

«Έως τώρα γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν ενήμερη για την εκστρατεία των λαθρομεταναστών από την Κρήτη στην Αθήνα, ότι επέτρεψε την κατάληψη της Νομικής και ότι με τη στάση της διόγκωσε το πρόβλημα και διέσυρε κάθε έννοια έννομης τάξης. Σήμερα, γίνεται γνωστό, από δημοσίευμα της εφημερίδας “Δημοκρατία”, ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου είναι και χρηματοδότης της οργάνωσης που σχεδίασε και εκτέλεσε την όλη επιχείρηση. Το Ελληνικό Φόρουμ Μεταναστών εισπράττει -μέσω του Υπουργείου Απασχόλησης- μεγάλα ποσά δημοσίου χρήματος από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Επιπλέον: Στην ιστοσελίδα του επικεφαλής των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ κ. Λαμπρινίδη υπάρχει φωτογραφία του ιδίου με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Φόρουμ Μεταναστών κ. Αχμέτ Μοαβία, τον οποίο είχε προσκαλέσει στις Βρυξέλλες. Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα και να δώσει εξηγήσεις», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Aimilios

    μπραβο στον Λαμπρινιδη, παιρνει 15.00 το μηνα για να μας φερνει και αλλους μεταναστες, μπραβο....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει