Νέο επεισόδιο σημειώθηκε, το βράδυ της Τετάρτης, στη Βουλή, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας, με «πρωταγωνιστές» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον προεδρεύοντα της Ολομέλειας, Θανάση Μπούρα, ο οποίος της είπε «μας έχετε σπάσει τα νεύρα».

Όταν ξαναπήρε τον λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, τού απάντησε: «Λέτε σε πολιτικό αρχηγό μας “έχετε σπάσει τα νεύρα;”. Ξέρετε γιατί σας έχουμε σπάσει τα νεύρα; Γιατί αντιλαμβάνεστε βαριά την πολιτική ευθύνη και αντιλαμβάνεστε ότι την αντιλαμβάνεται και ο κόσμος».

Ακολούθησε επίθεση από τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος απευθυνόμενος είπε στη Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Είστε η επιτομή της απόλυτης χυδαιότητας», ενώ σχολίασε με ειρωνικό ύφος: «Κάνουν ασκήσεις αντοχής οι συνάδελφοί μου για να αντέξουν τέτοια χυδαιότητα».

«Εγώ ήμουν πάντα στο φως, ούτε τσεκούρια κουβαλούσα ούτε φλέρταρα με αντιδημοκρατικά καθεστώτα όπως εσείς. Δεν περπάτησα στη ζωή μου στις πλάτες κανενός ούτε με τις τσέπες κανενός. Λάθος άνθρωπο επιλέξατε για να πείτε αυτά που είπατε» απάντησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στον βουλευτή της ΝΔ.