Ο Νάσος Ηλιόπουλος σε τηλεοπτική συνέντευξη που έδωσε με αφορμή τον β΄γύρο των εκλογών στο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι τού δημιουργούνται πολιτικά ερωτήματα, όταν ακούει τον Στέφανο Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή Live News και είπε ότι «δεν έχω κρύψει τη στήριξή μου στην Έφη Αχτσιόγλου. Ο ΣΥΡΙΖΑ πλήρωσε την διγλωσσία και την πολυφωνία. Εμένα μου δημιουργεί πολιτικά ερωτήματα όταν ακούω τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει πως είναι υπέρ του μισθοφορικού στρατού και μετρά να έρχεται ο κ. Αποστολάκης και να λέει πως είναι λάθος».

«Είναι πρόβλημα όταν ο βασικός σου συνεργάτης εξηγεί πως η θέση σου είναι λάθος. Είναι πρόβλημά οι θέσεις του για το δημόσιο πανεπιστήμιο γιατί υπάρχουν συνεργάτες του που είμαι υπέρ», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, είπε ότι «δεν βοηθάει πως δεν θέλει να διεξαχθεί ο δημόσιος διάλογος μεταξύ των υποψηφίων. Η κ. Αχτσιόγλου ήταν υπέρ εξ’ αρχής. Δεν είναι καλό σήμανα να αποφεύγεις έναν τέτοιο διάλογο».

Ακόμη, σημείωσε για την Έφη Αχτσιόγλου, πως «πρέπει να ξεκαθαριστούν μερικές αιχμές. Τιμά την Έφη Αχτσιόγλου πως απάντησε δημόσια απέναντι σε ομοφοβικές επιθέσεις που δέχτηκε ο κ. Κασσελάκης. Η Έφη Αχτσιόγλου όμως, θα κινηθεί και νομικά για επιθέσεις και fake news που δέχτηκε σχετικά με το ότι υπονόμευε τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτό πρέπει να ξεκαθαριστεί».